Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kelbimbós csirkecombok tejszínes mártásban

MME MME
1
60 perc
bonyolult
átlagos
2 adag

Elkészítés

Előkészítés: A csirkecombokat besózzuk, a hagymát fél centis darabokra vágjuk, a kelbimbók szárát levágjuk, és külső leveleit lefejtjük.

Elkészítés: Egy lábasban olajat melegítünk, megfonnyasztjuk az újhagymát, rátesszük a csirkecombokat, és kissé megpirítjuk. Ízesítjük kakukkfűvel és frissen őrölt fehérborssal. Felöntjük a fehérborral, és lefedve pároljuk fél óráig, majd hozzáadjuk a megtisztított kelbimbót. Ráöntjük a tejszínt, szükség szerint utánfűszerezzük, és nagyjából 20 perc alatt készre pároljuk. Krumplipüré vagy zöldséges rizottó illik hozzá.

Ezek is érdekelhetnek

Friss