Előkészítés: A margarint felolvasztjuk, és hagyjuk kissé kihűlni. Alufóliával kibélelünk egy téglaalakú sütőformát.
Elkészítés: A porcukrot a tojással, a kakaóval, a kávéporral és a rummal habosra keverjük. Lassan beledolgozzuk a margarint. A krém felét félretesszük. Egy sor kekszet fektetünk a sütőformába, megkenjük a krémmel, majd újabb sor keksz és újabb réteg krém következik, amíg a hozzávalók elfogynak. Betesszük a hűtőbe, hogy megdermedjen. Kiborítjuk a formából, lehúzzuk a fóliát, és a tortát bevonjuk a félretett krémmel. Oldalát villával becsíkozzuk, tetejét csokis keksszel, cukorral díszítjük. Tálalásig hűtőben tároljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre