Elkészítés: Megfőzöd a pudingokat a szokásos módon, amilyen édesen szereted. A forró pudingba beletördelsz annyi kekszet, hogy jó sűrű legyen. Számítsd bele, hogy a keksz a nedvességet magába szívja - ki kell tapasztalnod, hogy mennyit tegyél bele. Egy 24 centis kerek tortaforma alját kirakod kekszekkel, meglocsolod langyos, rumos tejjel. Erre öntöd rá a pudingos kekszet. Ha elkészültél vele, tedd hűvös helyre, míg teljesen lehűl. A tetejére rakj gyümölcsöt (barack, eper, málna, stb.), és a szokásos módon főzz rá tortazselét. Ha kihűlt, vedd ki a formából és tejszínhabbal tálald!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre