Elkészítés: A tejfölt kikeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. Felébe keverhetünk egy kevés kakaóport, ahogy az ízlésünk kívánja. :)
Egy kb. 20x15 cm-es jénai tál alját kirakjuk a kekszekkel, majd öntünk rá egy réteg tejfölös krémet (nagyjából a felét). Aztán még egy réteg keksz következik, rá még egy réteg krém. Végül egy utolsó réteg keksz. A tetejére csokimáz kerül (4 evőkanál kakaópor, 4 evőkanál cukor, 4 evőkanál víz, egy kevés vaj beleolvasztva).
Amint elkészül, pár órára a hűtőbe tesszük, hogy a keksz jól megpuhuljon.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre