Keress receptre vagy hozzávalóra

Kekszszalámi

default user icon
3 4.1/5

Hozzávalók

  • 50 dkg háztartási keksz
  • 20 dkg dióbél
  • 3 dl tej
  • 20 dkg porcukor
  • 20 dkg vaj vagy margarin
  • 4-5 dkg kakaópor
  • rum ízlés szerint

Elkészítés

    1. A tejből, porcukorból, a kakaóból és a vajból sűrű szirupot főzünk.
    2. A kekszet egy tálban összetördeljük, hozzáaadjuk az apróra vágott diót, és belerakjuk a rumot, majd összekeverjük a kakaós sziruppal.
    3. A masszát sütőpírra öntjük, és rúd formájúra tekerjük vagy őzgerinc formába simítjuk. Folpackba csomagoljuk, és fogyasztás előt alaposan lehűtjük.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

lestyanerika 2 hónappal ezelőtt
Miért kell bele porcukor, ha úgy is elolvad?
JucusCicus 6 évvel ezelőtt
Elkészítettem és isteni finom lett!Köszi a receptet!!
dohel 8 évvel ezelőtt
A szirupba a kakaót is bele kell főzni! :)

Hasonló Receptek

Magazin