Elkészítés: A tésztát feltesszük főni. Közben a hagymákat vékony szeletekre vágjuk, és a vaj-olívaolaj keverékén addig sütjük, míg szép barna lesz (mint a hagymás rostélyoshoz). A hagymát leszűrjük a zsíradéktól, visszatesszük a lábosba, rádobjuk a spenótot (ha nem mirelit, egy kicsit megpároljuk), majd összekeverjük a mascarponéval és a gorgonzolával. Alacsony hőfokon összerottyantjuk a mártást, borsozzuk, egy késhegyni őrölt szerecsendióval ízesítjük (sózni a sajt miatt nem kell). A tésztát, leszűrjük, és a mártáshoz keverjük. Parmezánnal meghintve tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre