Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Kéksajtos-szőlős pizza

Hozzávalók

  • 6 dkg dióbél
  • kelt tészta
  • 25 dkg kéksajt
  • fél kg fehér szőlő
  • friss rozmaring

Elkészítés

    1. 6 dkg durvára vágott dióbelet keverünk a kétfelé lisztből készült, megkelt tésztába. Ismét lefedjük, és még 15 percig kelesztjük. Belisztezett deszkán tíz részre osztjuk, majd lepény formájúra nyújtjuk.
    2. Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, és 200 fokra előmelegített sütőbe helyezzük 10 percre. 
    3. Ha megsültek, elosztjuk rajtuk a feldarabolt kéksajtot és a fehér szőlőt. A legmagasabb hőfokra állítjuk a sütőt, és így sütjük még pár percig.
    4. Tálaláskor megszórjuk a pizzák tetejét néhány szem dióbéllel. Friss rozmaringlevelekkel díszítve tálaljuk.

    Kelt tészta receptet itt találsz >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin