Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Kéksajtos sertéskaraj mandulás grillzöldségekkel

Hozzávalók

  • 40 dkg sertéskaraj
  • 10 dkg kéksajt
  • 2 db újhagyma
  • 10 dkg gomba
  • 2 fej lila hagyma
  • 1 db cukkini
  • 1db piros pritaminpaprika
  • 5 dkg szeletelt mandula
  • olíva olaj
  • bors
  • sütőpapír

Elkészítés

    1. Megmossuk és megszárítjuk a húst és a zöldségeket. Az újhagymát kisebb, a pritaminpaprikát nagyobb szeletekre, a gombát 6 szeletre, a lilahagymát négybe vágjuk. A cukkinit felkockázzuk, a kéksajtot szétmorzsoljuk.
    2. Egy száraz serpenyőben – azaz olaj és minden más zsiradék nélkül – megpirítjuk a mandulát, és tálalásig félretesszük.
    3. Egy serpenyőben egy kis oliva olajat hevítünk, a karajszeleteket megsózzuk, megborsozzuk. Ha elég forró az olaj, serpenyőbe tesszük a karajt, és mindkét oldalát 2-3 percig sütjük.
    4. Egy keverőtálban összekeverjük a kéksajtot és az újhagymát - az utóbbiból egy keveset félreteszünk a díszítéshez.
    5. A karajokat egy sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, majd a tetejükre halmozzuk a kéksajtos-újhagymás krémet, majd kb.10 percre a sütőbe tesszük.
    6. Egy serpenyőben egy kevés olíva olajat hevítünk, és beletesszük a cukkinit és a gombát. Sózzuk, borsozzuk, majd, ha azok már egy kis színt kaptak, akkor adjuk hozzá a lilahagymát és a pritaminpaprikát is.
    7. Tegyünk a tányérra a grillezett zöldségeket és a húst, majd szórd meg a maradék újhagymával, és a pirított mandulával.

      (A recept alapanyagai már nem biztos hogy rendelhetőek, az aktuális recepteket megtalálod a chefbag.hu oldalon !)

      RENDELD HÁZHOZ AZ ELŐKÉSZÍTETT ALAPANYAGOKAT, ÉS FŐZZ AKÁR EGY SÉF! >>> 

Megjegyzés

A Chefbag ajánlásával.

Figyelem! A fűszerek adagjai relatív mértékűek, mennyiségük ízlés szerint csökkenthető, növelhető. Az elkészítési idő a gyakorlottság függvényében változhat.

ChefbagMME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin