Keress receptre vagy hozzávalóra

Kéksajtos kagylótésza dióval

Hozzávalók

  • 25 dkg kagylótészta
  • 1 ek vaj
  • 5 dkg kéksajt
  • 2 db dió
  • 6 db koktélparadicsom
  • 3 szál petrezselyem
  • őrölt fekete bors

Elkészítés

    1.

    A tésztát sós vízben, forrástól számított 8 percig főzzük. Közben a diót és a petrezselyem egy részét felaprítjuk. A tésztát leszűrjük, rátördeljük a sajtot, és a vajjal együtt összekeverjük. Megsózzuk és megborsozzuk.

    2.

    A tésztát tányérba szedjük, majd rászórjuk a diót és a petrezselymet. Minden tányérra teszünk 3 db koktélparadicsomot és egy petrezselyemcsúcsot.

Megjegyzés

Egyszerű, gyors és nagyon finom tésztás étel.

hobbychef
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin