Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kéksajtos-diós tészta

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kéksajt háromnegyedét megolvasztjuk egy teflonedényben, felszeleteljük és hozzáadjuk az újhagymát, majd hozzákeverjük a krémsajtot és a tejszínt is. Ezután hozzáadjuk a darált diót, sózzuk, borsozzuk, majd pár perc alatt felforraljuk az öntetet. 
  2. Közben a csomagoláson megadott utasítás szerint kifőzzük a tésztát, majd lecsöpögtetés után kevés olívaolajat locsolunk rá
  3. A tésztát összeforgatjuk az öntettel, megszórjuk pár szem dióval, a megmaradt kéksajttal, a reszelt parmezánnal és friss bazsalikommal.

GOMBÁS-KÉKSAJTOS LASAGNE>>> 

CÉKLÁS-KÉKSAJTOS PIZZA>>> 

KÉKSAJTOS-TOJÁSOS CSIRKESALÁTA (COBB SALÁTA)>>> 

KÉKSAJTOS ZELLERKRÉMLEVES>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss