Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Kéksajtos-diós tészta

default user icon

Hozzávalók

  • 10 dkg kéksajt
  • 2 db újhagyma
  • 1/2 csomag krémsajt
  • 2 dl tejszín
  • 8 dkg dió
  • bors
  • 1 csomag spagetti tészta
  • olaj
  • 2 dkg parmezán
  • bazsalikom

Elkészítés

    1. A kéksajt háromnegyedét megolvasztjuk egy teflonedényben, felszeleteljük és hozzáadjuk az újhagymát, majd hozzákeverjük a krémsajtot és a tejszínt is. Ezután hozzáadjuk a darált diót, sózzuk, borsozzuk, majd pár perc alatt felforraljuk az öntetet. 
    2. Közben a csomagoláson megadott utasítás szerint kifőzzük a tésztát, majd lecsöpögtetés után kevés olívaolajat locsolunk rá
    3. A tésztát összeforgatjuk az öntettel, megszórjuk pár szem dióval, a megmaradt kéksajttal, a reszelt parmezánnal és friss bazsalikommal.

    GOMBÁS-KÉKSAJTOS LASAGNE>>> 

    CÉKLÁS-KÉKSAJTOS PIZZA>>> 

    KÉKSAJTOS-TOJÁSOS CSIRKESALÁTA (COBB SALÁTA)>>> 

    KÉKSAJTOS ZELLERKRÉMLEVES>>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin