Kefires-meggyes kevert süti

default user icon
3

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 2 dl kefir
  • 6 dl liszt
  • 1 dl olaj
  • 3 dl porcukor
  • 2 tojás
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 üveg magozott meggybefőtt (természetesen lehet friss meggy, de szilva, barack vagy bármilyen kemény állagú gyümölcs is)

Elkészítés

    Elkészítés: Egy tálba öntjük a lisztet, a sütőport hozzákeverjük, majd a kefirt, az olajat, a porcukrot és a tojást adjuk hozzá, jól összedolgozzuk.

    A masszát papírral bélelt tepsibe öntjük, a tetejét megrakjuk leszűrt meggyel, és közepes hőmérsékletre előmelegített sütőben kb. fél óra alatt készre sütjük.

    Kihűlés után hosszúkásra szeleteljük, a tetejét vaníliás porcukorral megszórhatjuk.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Mária 4 évvel ezelőtt
Ez a süti ezekkel az arányokkal szörnyű! Idő pazarlás!
Biró Károlyné 4 évvel ezelőtt
Szia! Én is a tepsi nagysága felől szeretnék érdeklődni. Kössz! Icus
Bánfai Ferencné 4 évvel ezelőtt
Szia! Nagyon tetszik a recepted,kb mekkora tepsiben sütötted? Köszi Zsuzsi

Hasonló Receptek

Magazin