Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kefires burgonyalepény

MME MME
1 5/5
Hozzávalók
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzés: 15 perc
  • Hozzávalók:
  • 20 dkg burgonya
  • 2,5 dl kefir
  • 5 dkg teljes kiőrlésű búzaliszt
  • fokhagyma
  • petrezselyem

Elkészítés

Elkészítése: A megtisztított burgonyát lereszeljük, hozzákeverjük a lisztet és a kefirt. Ízesítjük sóval, ízlés szerint fokhagymával, finomra vágott zöldpetrezselyemmel. Az így előkészített burgonyát egy margarinnal kikent tepsibe öntjük és sütőben szép pirosra, sütjük. Kockára vágva köretként, vagy önálló ételként is tálalhatjuk.

Megjegyzés

A receptet 9-12 hónapos babáknak ajánljuk! - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss