Elkészítés: A tészta hozzávalóiból összeállítjuk a tésztát annyi tejföllel, hogy könnyen gyúrható legyen, majd 3 lapot sütünk belőle.
A krémhez a vajat a porcukorral habosra keverjük. A tejből a kristálycukorral és a liszttel sűrű krémet főzünk, és állandó keverés mellett kihűtjük. Kétfelé vesszük. Az egyik felét vaníliás cukorral, a másik felét kakaóporral és rumaromával ízesítjük.
Az alsó lapot kakaós krémmel, a másodikat a vaníliás krémmel kenjük meg, a harmadik lappal pedig befedjük. A sütemény tetejét bevonjuk csokoládémázzal.
Másnap szeleteljük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre