Elkészítés: A tésztához a sütőporral elkevert lisztet a margarinnal szétmorzsoljuk, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót, összedolgozzuk, majd 4 lapot sütünk belőle tepsi hátán.
A krémhez a tejből és a lisztből tejkrémet főzünk. A margarint a porcukorral kikeverjük. Ha a tejkrém kihűlt, akkor adjuk hozzá a margarinos krémet. 3 részre osztjuk, 2 részbe 3 evőkanál kakaóport, 1 részbe vaníliás cukrot teszünk.
Az első lapra kakaós krémet kenünk, majd lap következik, ezután vaníliás krém, lap, kakaós krém, majd az utolsó lapot helyezzük rá. A tetejére csokimázat kenünk.
Másnap lehet fogyasztani.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre