Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Neked melyik a kedvenc pizzád? Ezt árulja el a személyiségedről

default user icon
MME
Amikor péntek este pizzát rendelsz, mindig a szalámis verzióra esik a választásod? Vagy inkább az egyszerű, de nagyszerű Margheritát kívánod? Esetleg a Hawai-t? A választásod rengeteget elárul a személyiségedről!

Hawaii

Ha a sonkás-ananászos pizza a kedvenced, az azt jelenti, hogy nem mersz nagyot kockáztatni, de azért egy kis csavart mindig beleviszel a dolgaidba. Megbízható vagy, nem rajongsz a meglepetésekért, de kreatív vagy és imádsz nagyokat álmodni. Pont mint a Hawaii pizza: egyszerre klasszikus és különleges.

Szalámis

Mindenről van véleményed, tudatos vagy és csak abban bízol meg igazán, amiben még sosem csalódtál. Pontosan ezért esik a választásod mindig a szalámis pizzára!

Margherita

A paradicsomos-mozzarellás pizzáról sokan azt gondolják, hogy unalmas és túlságosan megszokott. Ez azonban egyáltalán nem így van, a titka pont az egyszerűségében rejlik. Egy igazi klasszikus, amit csak azok értenek meg, akiknek nagyon fontos a jó minőség, a harmónia és a letisztultság.

Sonkás

Magabiztos vagy és talpraesett, mindig feltalálod magad. Ha valami máshogy alakul, mint ahogy eltervezted, nem esel kétségbe, hanem alkalmazkodsz az új szituációhoz. Egy valamihez viszont ragaszkodsz: a sonkás pizzádhoz.

Rukkolás

Szereted, ha egy kicsit kilógsz a sorból és ha mások felnéznek rád emiatt. Mivel nagyon melankolikus vagy, a pizzádra is mindig kérsz egy kis extra fanyar rukkolát a kesernyés összhatás kedvéért.  

ILYET MÉG NEM LÁTTÁL! MEGÉRKEZETT A CSILLÁMOS PIZZA>>> 

ÍGY KÉSZÍTS TÖKÉLETES PIZZASZÓSZT HÁZILAG>>> 

9 JÓ TANÁCS A TÖKÉLETES HÁZI PIZZÁHOZ>>> 

TESZT! HOL LEHET TÉNYLEG FINOM PIZZASZELETET KAPNI BUDAPESTEN?>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss