Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mit árul el rólad a kedvenc kajás emojid? Csekkold le!

default user icon
MME
Nagyon nem mindegy, hogy egy online beszélgetés során a pizza, a csoki, vagy éppen a cseresznye emojit használod a legtöbbször, ugyanis ezek többet elárulnak a személyiségedről, mint gondolnád!

1. Pizza

Ha a pizza a kedvenc kaja-emojid, akkor nagyon ragaszkodsz a hagyományokhoz. Csak azokban bízol meg igazán, akiket már régóta ismersz, az új emberekkel pedig kezdetben távolságtartó vagy. Pont úgy látod az életet, mint ahogy kiválasztod a vacsorádat: inkább a jól bevált sajtos pizzát választod a különleges ínyencségek helyett.

2. Csokoládé

Igazi művészlélek vagy, aki csak úgy hajszolja az élvezeteket. Szívesen emlékszel vissza a gyerekkorodra, és a mai napig jóban vagy a gyerekkori barátaiddal. Sőt, az is lehet, hogy végül az első szerelmed mellett fogsz kikötni!

3. Cseresznye

Életvidám, pozitív személyiség vagy, aki mindig mosolyog, és aki mindig meg tudja nevettetni a barátait. A legtöbben azt gondolják rólad, hogy nagyon "cuki" vagy!

4. Sajt

Mindig nyitva tartod a szemed, és folyton új lehetőségeket keresel. Bár ragaszkodsz a klasszikus dolgokhoz, imádod valami extrával megspékelni azokat. Mint amikor a kecskesajthoz egy pohárka vörösbort is elfogyasztasz...

5. Csokis keksz

Nagyon játékos és bevállalós vagy, de ha a helyzet úgy kívánja, kellően komoly is tudsz lenni. Bár rengeteg barátod van, nálad mindig a család lesz az első. Ha egy tál csokis keksz mellett együtt lehetsz a szeretteiddel, az számodra mindennél többet ér!


NEM SIKERÜL LEFOGYNI? VÁLASSZ A SZEMÉLYISÉGEDNEK MEGFELELŐ DIÉTÁT!>>> 

MOGYORÓS, KÁVÉS, KÓKUSZOS - MIT ÁRUL EL RÓLAD A KEDVENC BONBONOD?>>> 

CSIPSZ, FAGYI VAGY CSOKI - MIT ÁRUL EL RÓLAD A KEDVENC NASSOLNIVALÓD?>>> 

MIT ÁRUL EL RÓLAD A KEDVENC CSOKID?>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss