Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Kecskesajttal töltött csirkemell

1/5

Hozzávalók

  • 50 dkg csirkemell
  • bors
  • 25 dkg Frico Chevrette sajt (+a szóráshoz)
  • 2 ek petrezselyem
  • 1,5 mk kakkukfű
  • 3 ek tejföl (+a kenéshez)
  • olívaolaj

Elkészítés

    1. A csirkemellet megtisztítjuk, felszeleteljük és kiklopfoljuk, majd mindkét oldalát megszórjuk sóval, borssal.
    2. A sajtot lereszeljük, összekeverjük az apróra vágott petrezselyemmel, kakkukfűvel és a tejföllel. A sajtos töltelékből 1-2 evőkanálnyit a csirkemell egyik végére halmozunk, és feltekerjük.
    3. A göngyölt csirkemelleket olívaolajjal kikent tepsibe egymás mellé helyezzük. A tetejüket megkenjük tejföllel, és megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben 180 fokon 30 percig alufólia alatt sütjük, majd a fóliát levéve addig pirítjuk, amíg a sajt szép pirosra nem sül.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Magazin