Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kecskesajtos paradicsomsaláta

MME MME
1 4.2/5
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Kockázzuk fel a paradicsomot (a koktélparadicsomokat vágjuk félbe…). Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Közben készítsünk szószt az ecetből, olajból, sózzuk, borsozzuk, majd keverjük hozzá az apróra vágott snidlinget és petrezselymet. A szószt keverjük össze a paradicsommal. A négy részre vágott kecskesajtot tegyük sütőpapírral bélelt sütőlemezre, és tegyük a forró sütőbe. Figyeljünk, mert gyorsan megolvad, főleg, ha érettebb! Ha átforrósodott, vegyük ki, vizes késsel vágjuk ketté, és tegyük a salátára. Ropogós bagettel mennyei!

Elkészítési idő: 25 perc
1 adag: 370 kcal
fehérje: 15 g
zsír: 32 g
szénhidrát: 6 g

Ezek is érdekelhetnek