Elkészítés: A langyos tejbe belemorzsoltam az élesztőt, beleszórtam a cukrot, és meleg helyen felfuttattam a kovászt.
A liszthez adtam a többi hozzávalót (a vaj kivételével), és kidagasztottam a langyos kovásszal. Cipót formáltam belőle, letakartam, és 1 óra alatt duplájára kelesztettem.
Akkor fél centi vastagra nyújtottam, megkentem a vajjal, összehajtogattam, és letakarva ismét fél órát kelesztettem. Utoljára ismét kinyújtottam, hajtogattam, majd kör formájúra nyújtottam.
Közben alaposan összekevertem a töltelék hozzávalóit, megkentem a tésztakarikát, és 8 egyenlő cikkre vágtam. Kívülről befele tekerve kifli formájúra csavartam a cikkeket, picit meggörbítettem, és sütőpapíros tepsibe helyeztem.
A sütőt bekapcsoltam, közel helyeztem a tepsit, és amíg a sütő melegedett, addig a letakart kiflik még nőttek egy kicsit.
Végezetül megkentem a tojással és megszórtam az előre megpirított szezámmaggal, majd pirosra sütöttem.
A maradék kecskesajttal és chilizselével kentem meg, felséges reggeli lett.