Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Kecskesajtos céklaravioli kaviáros tejfölhabbal

Hozzávalók

  • 1 db nagy cékla
  • 20 dkg kecskesajtkrém
  • 2 dl tejföl
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 1 doboz kaviár
  • bors

Elkészítés

    1.  A céklát megmossuk, majd bedörzsöljük sóval és borssal. Alufóliába csomagoljuk, és 180 fokos sütőben 40 percig sütjük. A kecskesajtot tálba tesszük, megsózzuk és megborsozzuk, majd hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet. 
    2. A céklát hagyjuk kissé kihűlni, majd meghámozzuk és vékonyan felkarikázzuk. Pogácsaszaggatóval kisebb és nagyobb korongokat szúrunk ki a céklaszeletekből. A kisebbekre halmozzuk a tölteléket egy kiskanál vagy habzsák segítségével, majd a nagyobbakkal befedjük. Adagonként 3 darabot teszünk egy tányérba. Tejföllel és kaviárral tálaljuk.
Díszítsük a raviolikat kevés céklapürével elkevert tejföllel!
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

bigd*
faszé piros

Hasonló Receptek

Magazin