Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kaviáros tojás

1 5/5
30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Egy kígyóuborkát reszeljünk le, sózzuk, majd hagyjuk állni.

A tojásokat főzzük keményre, ha kihűlt, pucoljuk meg és vágjuk ketté. A sárgájukat tegyük egy tálba, és keverjünk hozzá a vajat, 1 evőkanál szardellapasztát, sót és borsot. 2 dkg felaprított dió és fél citrom leve jön még hozzá.

Az uborkát csavarjuk ki, és keverjük bele a 3 deci joghurtba. Adjunk hozzá finomra vágott kaprot, őrölt borsot és az olívaolajat. Ezt a salátát tegyük egy tálra, majd helyezzük rá a főtt tojásfehérjéket, belekanalazva a szardellás-tojásos masszát.

A tetejét a kaviárral díszítsük. Tálalásig tegyük be a hűtőbe.

Ezek is érdekelhetnek

Friss