Előkészítés: A margarint 1 dl vízzel felforraljuk, majd állandó keveréssel simára keverjük. Amikor az edény falától elválik, levesszük a tűzről. Kissé kihűtjük, majd a tojásokat egyenként beleütjük, és jól kikeverjük. A lisztet is hozzákeverjük. A sütőt 220 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A tepsit kikenjük margarinnal. A tésztát sima csővel ellátott nyomózsákba tesszük, és kb. 20 db kis halmot nyomunk belőle, a tetejét tojással megkenjük. A sütőben a tésztát kb. 20 perc alatt szép aranysárgára sütjük.
Elkészítés: A mascarponét a tejszínnel habosra kikeverjük, hozzáadjuk a kaviárt, a citromlevet, csipet fehér borsot, megsózzuk, és jól összedolgozzuk. A masszát csillagcsőrrel ellátott nyomózsákba tesszük. A képviselőfánkok tetejét levágjuk. Megtöltjük a kaviáros krémmel. Visszatesszük a kalapokat, tálra tesszük, és jól behűtjük. Előételként, vagy hideg büfé részeként kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre