Elkészítés: A tésztához a tojássárgákat a cukorral habosra keverjük, majd kanalanként hozzáadjuk a kávét. A lisztet az őrölt kávéval és a szódabikarbónával elkeverjük, és ezt is hozzáadjuk, majd beleforgatjuk a habbá vert tojásfehérjét. Tortaformába öntjük, megsütjük. /Tűpróba./
A krémhez a pudingport 1,5 dl tejjel és a cukorral kikeverjük, 6 dl forralt tejjel megfőzzük, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket. Ha kihűlt, belekeverjük a margarinnal vegyített porcukrot.
A tortakorongot 3 részre vágjuk, a krémmel úgy töltjük meg, hogy az oldalára és a tetejére is jusson belőle. A tetejét csokimorzsával (csokireszelékkel) és tejszínhabbal díszítjük, végül lehűtjük, hogy az ízek összeérhessenek.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre