Elkészítés: A csokoládékat vízfürdő fölött megolvasztjuk. Kissé hűlni hagyjuk. A vajat a cukorral habosra keverjük, és egymás után beledolgozzuk a tojásokat. Hozzáadjuk a csokoládét és a kávéport is. A lisztet összeszitáljuk a sütőporral, és a masszába forgatjuk.
A sütőt 180 C-fokra előmelegítjük. A 12 lyukas muffin-sütőforma mélyedéseit kibéleljük papírral.
A tésztát kétharmadig a mélyedésekbe töltjük, és a sütőben kb. 20 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni.
A tejszínt kemény habbá verjük, és habrózsákat nyomunk belőlük a muffinok tetejére. Megszórjuk kávéporral, és gyümölcsdarabokkal díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre