A tésztához a mogyorót, a szemes kávét és a cukrot késes aprítógépben finomra őröljük. A lisztet elvegyítjük a kakaóporral, a sütőporral és a sóval. A vajat habosra keverjük a porcukorral, majd beledolgozzuk a lisztes keveréket, a mogyorós őrleményt és a rumot. Folpakba csomagolva a hűtőben pihentetjük 2 órát.
A sütőt előmelegítjük 160 fokra. A tésztából kézzel 120 db diónyi golyót formázunk. Mindet lelapítjuk, és sütőpapírral leterített tepsikbe helyezzük. Az előmelegített sütő középső részében sütjük tepsinként 10-12 percig, majd kivesszük, és a tepsikben hagyjuk teljesen kihűlni.
Közben a töltelékhez a finomra aprított étcsokit a vajjal együtt keverőtálba tesszük, és hozzáöntjük a presszókávéval együtt felforrósított tejszínt. Rövid pihentetés után fényesre keverjük, majd langyosan habzsákba töltjük, és 60 db csók alsó felére nyomjuk. Végül az üres és a megkent darabokat párosával összeragasztjuk.