Kavart almás

default user icon
5 4/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 30 dkg liszt
  • 30 dkg alma
  • 25 dkg cukor
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 csomag vanilliás cukor
  • 1 db citrom reszelt héja
  • 3 db közepes tojás
  • kevés durvára vágott dió

Elkészítés

    Elkészítés: Az almákat meghámozzuk és lereszeljük (de nem kell kinyomkodni). A tojások sárgáját a cukorral elkavarjuk, majd hozzáadjuk a fehérjét. Ezután az összes hozzávalót belerakjuk, és jól elkeverjük. Kivajazott és kilisztezett tepsibe öntjük, 150-160 fokon sütjük (a tetejét durvára vágott dióval megszórhatjuk, mielőtt teljesen kisül).

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

9 évvel ezelőtt
A fehérjét fel kell verni habbá, vagy csak úgy simán adom hozzá? Ha simán adom hozzá, akkor nem lehet egyben hagyni a tojásokat?
9 évvel ezelőtt
A fehérjét fel kell verni habbá, vagy csak úgy simán adom hozzá? Ha simán adom hozzá, akkor nem lehet egyben hagyni a tojásokat?
9 évvel ezelőtt
A fehérjét fel kell verni habbá, vagy csak úgy simán adom hozzá? Ha simán adom hozzá, akkor nem lehet egyben hagyni a tojásokat?
9 évvel ezelőtt
A fehérjét fel kell verni habbá, vagy csak úgy simán adom hozzá? Ha simán adom hozzá, akkor nem lehet egyben hagyni a tojásokat?
adiska 9 évvel ezelőtt
A tojások fehérjét habbá kell verni és utána összekavarni a hozzávalókkal? Köszi a választ!

Hasonló Receptek

Magazin