Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Durva! Ezeket az ételeket tilos ennie Katalinnak és Vilmosnak

default user icon
MME
Még, hogy a királyi család tagjai azt esznek, amit akarnak! Azt gondolnánk, hogy a Buckhingam-palotában is azt szolgálnak fel a brit királyi családnak, ami szem szájnak ingere, ám van olyan étel, ami évszázadok óta tiltólistás.

Vilmos herceg és Katalin hercegné 2016 őszén Kanadában járt és aligha örült annak II. Erzsébet királynő, amikor meglátta a róluk készült képeket. A hercegi pár ellátogatott egy étel és borfesztiválra, ahol helyi különlegeségekkel is megkínálták őket. Vilmos és felesége jóízűen falatozott is, az egyik étel azonban, amit fogyasztottak, a királyi családnál szigorúan tiltólistás. Ez pedig nem más, mint a tenger gyümölcsei. A párt egy japán szakács kagylóval kínálta meg. Ők pedig meg is kóstolták.

A kagyló, a rák és a tengeri herkenytű évszázadok óta tiltott étel a királyi család számára, mégpedig azért, mert ezektől az ételektől lehet a legkönnyebben ételmérgezést kapni. II. Erzsébet szigorúan nem is fogyaszt ilyen ételeket, fia Károly azonban olykor eszik kagylót.

A királyi család tagjainak külföldi utazásaik során nemcsak kagylót nem szabadnia enniük, hanem félig átsütött húsokat sem és csapvizet sem szabad inniuk.

EZT ESZI GYÖRGY HERCEG AZ ISKOLÁBAN >>> 

ÍGY ÉTKEZIK II. ERZSÉBET ÉS CSALÁDJA: 10 ELKÉPESZTŐ SZOKÁS A BUCKINGHAM PALOTÁBÓL! >>> 

IMÁDNIVALÓ! ÍGY REAGÁLT HARRY HERCEG, AMIKOR POPCORN-LOPÁSON KAPOTT EGY KISLÁNYT >>> 


Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss