Összedolgozzuk az átszitált lisztet, a felvert tojás felét, 1,5 dl vizet, az olajat és egy kevés sót. Az így kapott tésztát 20 percig pihentetjük.
A megtisztított, finomra vágott hagymát a felforrósított vajon megpirítjuk. A felkockázott zsömlét és a túrót a tejjel leöntjük, majd a hagymát beleforgatjuk. A főtt burgonyát áttörjük, hozzáadjuk a finomra vágott mentát és turbolyát, egy kevés borsot, azután a túrós keverékkel összedolgozzuk. A masszából apró golyócskákat formázunk, majd mindet elrendezzük egymástól néhány centiméter távolságra a kinyújtott tészta egyik felén. A széleket a megmaradt felvert tojással megkenjük, majd a töltelékre hajtjuk a tészta másik felét. A széleket alaposan összenyomkodjuk.
A tésztából félhold alakú kiszúróformával kb. 6 cm nagyságú táskákat kiszaggatunk, a széleiket hullámszerűen összecsípjük.
Mindet forrásban lévő vízben 15 perc alatt kifőzzük. Azután kiemeljük a vízből a tésztapárnákat, lecsepegtetjük, majd a megolvasztott vajban megforgatjuk. Végül meghintjük az apróra vágott snidlinggel.