Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kasnocken - sajtos nokedli (gluténmentes)

30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • A nokedlihez:
  • 11 evőkanál gluténmentes liszt
  • 2 evőkanál kukoricaliszt
  • 3 tojás
  • 4 dl víz
  • 3 csipet só
  • Valamint:
  • 30 dkg gouda sajt
  • 3 fej vöröshagyma
  • 1 kisebb csokor snidling
  • olaj

Elkészítés

Elkészítés: Összekeverem a hozzávalókat a nokedlihez - aki nem gluténérzékeny, az készítsen hagyományos nokedli tésztát -, forrásban lévő sós vízbe szaggatom, készre főzöm, majd leszűröm.

1 fej vöröshagymát karikára vágok, és forró olajban kisütöm, majd ezt használom a díszítéshez.

A maradék 2 fej vöröshagymát lereszelem nagylukú sajtreszelőn, serpenyőbe teszem, némi zsiradékon megpirítom, hozzáadom a kifőtt nokedlit, így is pirítom néhány percig, majd hozzáadom a reszelt sajtot és a snidlinget, fedő alatt - néhányszor átkeverve - további 10 percig sütöm.

Ha elkészült, az előre elkészített hagymakarikákkal és apróra vágott snidlinggel tálalom. Jó étvágyat! :)

Ezek is érdekelhetnek

Friss