Elkészítés: A burgonyát és a tojásokat megfőzzük. A paprikát, a fejes salátát, a póréhagymát, a csemege uborkát csíkokra, a főtt burgonyát kockákra vágjuk.
A csirkemellet csíkokra vágjuk, sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk.
A majonézt és a tejfölt összekeverjük, ízesítjük sóval, fehérborssal, citromlével, cukorral /ha szükséges/.
A csirkemellet az olajon szép pirosra sütjük, hagyjuk kihűlni.
A zöldségeket összekeverjük, leöntjük a majonézzel. A tetejére szórjuk a csirkecsíkokat, és a negyedekbe vágott főtt tojással díszítjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre