Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kari (curry)

MME MME
4 5/5
60 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A húst felkockázzuk, és kevés olajon fehéredésig pirítjuk. Kivesszük az edényből, majd a kockára vágott hagymát dinszteljük meg. Az alma kivételével az összes többi 4 darabos hozzávalót, szintén felkockázva rádobjuk a hagymára, és egy kicsit együtt pirítjuk őket. Ezután hozzátesszük a húst, a fűszereket, felengedjük vízzel, és félpuhára főzzük. Amikor minden félig megpuhult, akkor következik a fekockázott alma és a mazsola. Lehetőleg úgy fejeződjön be a főzés, hogy ne maradjon sok lé rajta, de ne fője el mindet. Főtt rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés

Ezt a receptet Ausztráliában tanultam. Érdemes kipróbálni.
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss