Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Karfiolos-vörös lencsés egytál

30 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Megmossuk a karfiolt, és rózsáira szedjük, meghámozzuk és felkarikázzuk a répát. Megtisztítjuk a hagymát, és vékony cikkekre vágjuk. Felforrósítjuk az olajat, megforgatjuk benne a hagymát, majd rádobjuk a répát és a karfiolt is.
  2. Megszórjuk a curryvel, és megsózzuk. Felöntjük 5 dl vízzel, ésaddig főzzük, amíg a zöldségek elkezdenek megpuhulni.
  3. Rászórjuk a lencsét, és 15-20 percig főzzük. Belekeverjüka joghurtot, és felmelegítjük az ételt, de már ne forraljuk. Petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss