Elkészítés: A krumplit héjában megfőzzük. A karfiolt szintén sós vízben megfőzzük. A fűszereket az olajjal összekeverjük, és beleforgatjuk a húst, majd 10 percig állni hagyjuk benne. Ezután mindkét oldalát elősütjük, és felöntjük 1 pohár vízzel, majd puhára főzzük. A tejfölt a tojással simára keverjük. Egy tepsibe kicsi olajat öntünk, majd belekarikázzuk a magpucolt krumplit, megsózzuk. Erre rátesszük a vékonyra szeletelt vöröshagymát, majd erre jönnek a hússzeletek. Végül befedjük a karfiollal, és ezt is sózzuk. Rálocsoljuk a tejfölös tojást, és megszórjuk a reszelt sajttal. Közepes lángon szép pirosra sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre