Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Karfiolcicege

default user icon
1 4.3/5

Hozzávalók

  • 1 kis fej karfiol,
  • 1 tojás,
  • 10 dkg liszt,
  • só,
  • bors,
  • curry,
  • olaj

Elkészítés

    A megtisztított karfiolt káposztareszelőn lereszeljük, majd összegyúrjuk a liszttel és a tojással. Galuskasűrűségű masszát kell kapnunk. Sóval, borssal, curryval erőteljesen megfűszerezzük. Serpenyőben nem túl sok olajat forrósítunk. A masszából 1-1 evőkanálnyit az olajba teszünk, a kanállal ellapítjuk és mindkét oldalon ropogós pirosra sütjük. Főzelékre feltétként kínáljuk, vagy paradicsommártást adunk hozzá.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

estherix
Ha nem szeretnéd a karfiolt lereszelni (szerintem nem könnyü), fözd meg gyorsan egy kevés vizes-tejes-sós lében. Ha megfött, szürd le, nyomkod össze a karfiolt villával és utána már készitheted a masszát!

Hasonló Receptek

Magazin