Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pofonegyszerű és isteni köret, ha unod a rizst: karfiol taboulé

Imádom a közel-keleti konyhát, egyik kedvencem a thabbouleh vagy taboulé - ki, hogyan ismeri - amit nálunk is szeretettel kínálgatnak a gyrososok. Elmondom, hogyan lehet paleósan elkészíteni.

Szerencsés vagyok, mert már többször jártam arab földön. Azt gondolná az ember lánya, hogy nem lehet olyan nagy különbség az arab területek között, ám ez koránt sincs így. Annyi arca és színe van ennek a világnak, hogy újra és újra kedve támad az embernek az utazáshoz. Egy dologban lehetünk biztosak: mindenütt fantasztikus fűszerezésű ételek és csodás teák várnak ránk. Egyik kedvencem a thabbouleh vagy taboulé - ki, hogyan ismeri - amit nálunk is szeretettel kínálgatnak a gyrososok.

Egy kánaán, amikor dúskálunk a friss, színes idény zöldségekben! A nyári melegben egy csodás hűsítő köret lehet a húsételek, halak mellé. Én van, hogy főételnek tálalom, ilyenkor főtt tojással, pirított baconnel szoktam dúsítani. Mivel ez egy nyers, vegán étel önmagában, ezért egy szép avokádót is feldarabolhatunk hozzá, ami még tartalmasabbá teheti.

KARFIOL THABBOULEH recept >>> 
Házigazdánk további cikkeit és receptjeit itt találod >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss