Elkészítés: A karfiolt megtisztítjuk, rózsákra szedjük, megmossuk. Enyhén sós, cukros vízben kb. 8 perc alatt ropogósra, főzzük, majd leszűrjük, és jól lecsepegtetjük. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. A liszthez keverjük a szezámmagot, hozzáöntjük a sört, beletesszük a tojások sárgáját, sóval, borssal, szerecsendióval fűszerezzük, és simára keverjük. A tojások fehérjét lazán a sörös masszához keverjük. A fritőzben 160 fokra felmelegítjük az olajat. A karfiolt először lisztbe forgatjuk, majd belemártjuk a szezámmagos sörtésztába, és 5-6 darabot az olajba teszünk. Kb.5 perc alatt pirosra sütjük. Konyhai papírkendőre szedjük, lecsepegtetjük. A snidlinges mártáshoz a joghurtot simára keverjük a tejföllel és a mustárral. A snidlinget megmossuk, szárazra rázzuk, és apróra vágjuk, a tejfölhöz hozzáadjuk, megsózzuk, borsozzuk és összekeverjük.