A karfiolt rózsáira szedjük és alaposan megtisztítjuk. A csicseriborsólisztet összekeverjük a sóval és a fűszerekkel, majd annyi vizet adunk hozzá, hogy folyós tésztát kapjunk (ami még rajta marad a belemárott zöldségen).
A karfiolrózsákat belemártjuk a tésztába, és forró olajban aranybarnára sütjük őket. Lecsepegetjük, papírtörlőre szedjük őket, és csatnival kínáljuk.
A jógatáborok, jóga elvonulások legnagyobb sikere a sült csemegék, ezért általában ezt hagyjuk az utolsó étkezésre:) A pakora egy nagyon finom indiai sült csemege, amit csicseriborsó lisztes bundával készítenek. A férjem által évtizedek óta készített karfiol pakora egy tradicionális recept alapján, nagyon finom fűszeres bundával készül. Az ájurvéda alapján a fűszerek ebben a tradicionális receptben úgy vannak összeválogatva, hogy a lehető legjobb ízélményt hozzák össze és segítsék az emésztést.
Vegyszermentes (bio) alapanyagokat használj! - vitaik
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!