Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Karfiol pakora - karfiol fűszeres bundában sütve

45 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A karfiolt rózsáira szedjük és alaposan megtisztítjuk. A csicseriborsólisztet összekeverjük a sóval és a fűszerekkel, majd annyi vizet adunk hozzá, hogy folyós tésztát kapjunk (ami még rajta marad a belemárott zöldségen). 
  2. A karfiolrózsákat belemártjuk a tésztába, és forró olajban aranybarnára sütjük őket. Lecsepegetjük, papírtörlőre szedjük őket, és csatnival kínáljuk. 

TEPSIS KARFIOL ROPOGÓS BACONNEL>>> 

EGYSZERŰ CSŐBEN SÜLT SAJTOS KARFIOL>>> 

KARFIOLKRÉMLEVES MÁRVÁNYSAJTTAL>>> 

 

Megjegyzés

A jógatáborok, jóga elvonulások legnagyobb sikere a sült csemegék, ezért általában ezt hagyjuk az utolsó étkezésre:) A pakora egy nagyon finom indiai sült csemege, amit csicseriborsó lisztes bundával készítenek. A férjem által évtizedek óta készített karfiol pakora egy tradicionális recept alapján, nagyon finom fűszeres bundával készül. Az ájurvéda alapján a fűszerek ebben a tradicionális receptben úgy vannak összeválogatva, hogy a lehető legjobb ízélményt hozzák össze és segítsék az emésztést.
Vegyszermentes (bio) alapanyagokat használj! - vitaik

Ezek is érdekelhetnek

Friss