Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Karfiol pakora - karfiol fűszeres bundában sütve

Hozzávalók

  • 1 fej karfiol
  • 25 dkg csicseriborsóliszt
  • 1 ek só
  • 1 ek kalinji
  • 1 ek római kömény
  • 1 ek koriander
  • 1 ek kurkuma
  • 1 tk aszandkóró
  • 1/2 tk csilipor
  • kókusz olaj (vagy más, a sütésre alkalmas olaj)

Elkészítés

Megjegyzés

A jógatáborok, jóga elvonulások legnagyobb sikere a sült csemegék, ezért általában ezt hagyjuk az utolsó étkezésre:) A pakora egy nagyon finom indiai sült csemege, amit csicseriborsó lisztes bundával készítenek. A férjem által évtizedek óta készített karfiol pakora egy tradicionális recept alapján, nagyon finom fűszeres bundával készül. Az ájurvéda alapján a fűszerek ebben a tradicionális receptben úgy vannak összeválogatva, hogy a lehető legjobb ízélményt hozzák össze és segítsék az emésztést.
Vegyszermentes (bio) alapanyagokat használj!

vitaik
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin