Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Karamellszósz házilag

default user icon

Hozzávalók

  • 40 dkg cukor
  • 10 dkg vaj
  • 2,5 dl tejszín
  • 1 mk só

Elkészítés

    1. A cukrot egy lábosba tesszük, folyamatos keverés mellett felmelegítjük. Amikor teljesen felolvadt és megbarnult, hozzáadjuk a puha vajat, és jól összekeverjük.
    2. Hozzáöntjük a tejszínt, megsózzuk, végül simára keverjük. Ha elkészült, átszűrve egy befőttes üvegbe csurgatjuk. Hűtőben akár 1-2 hétig is eláll.

    BIRSALMASZÓSZ>>> 

    CSOKOLÁDÉKRÉM>>> 

    SŰRŰ VANÍLIASZÓSZ>>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Magazin