Elkészítés: A tésztához a 7 tojásfehérjét felverem habnak, majd belekeverem a cukrot és a tojások sárgáját, hozzáteszem a diót és a zsemlemorzsát is. Sütőpapírral bélelt gáztepsibe öntöm, és előmelegített sütőben kb. 170 fokon 10 percig sütöm /1 cm vastag lesz/. Még melegen lehúzom a sütőpapírt, és hagyom hűlni.
A krémhezb a pudingot felfőzöm a tejben, hagyom hűlni. A cukrot kikeverem a margarinnal, és a pudingos krémmel összekeverem.
A kihűlt tésztára kenem a pudingos krém felét, majd a rumos tejbe áztatott babapiskótákat szorosan a krém tetejére rakom. Erre megy a krém másik fele.
A felvert tejszínhab kerül a süti tetejére, 1 éjszakát pihentetem a hűtőben, majd tálaláskor éles késsel szép nagy kockákat szeletelünk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre