Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Karalábés pulykaragu

default user icon

Hozzávalók

  • 1 fej vöröshagyma
  • olaj
  • 30 dkg pulykamell
  • bors
  • 2 szál újhagyma
  • 1 fej karalábé
  • friss kakukkfű (néhány szál)
  • 3 dl tejföl
  • 1 csokor petrezselyem

Elkészítés

    1. A megtisztított, aprított hagymát megdinszteljük egy kevés olajon, közben megsózzuk. Pár perc múlva hozzáadjuk a felkockázott húst is, majd megborsozzuk és lepirítjuk.
    2. Ezután hozzáadjuk a felkarikázott újhagymát és a megtisztított, felkockázott karalábét is. Ezeket is együtt pirítjuk a hússal egy kis ideig, majd felöntjük 2 dl vízzel, megsózzuk, megborsozzuk és fűszerezzük a kakukkfű lecsipkedett leveleivel is. Alacsony lángon, fedő alatt főzzük 15 percig.
    3. A legvégén behabarjuk a tejföllel, megszórjuk az aprított petrezselyemmel és további 5 percig főzzük még.

    NÉZD MEG VIDEÓN IS, HOGY KÉSZÜL A KARALÁBÉS PULYKARAGU >>> 

    LECSÓS PENNE TEJSZÍNNEL >>> 

    CUKKINIFŐZELÉK >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin