Elkészítés: A karalábét és a krumplit kockára vágom, a chilit, a petrezselymet, a zellerlevelet és a hagyma zöldjét aprítom, a kolbászt karikára vágom.
Egy lábasban olajon előbb a hagymát (a zöldje nélkül) megkapatom, beleteszem a zöldségeket is, kis ideig párolom. Majd fűszerezem, s felengedem vízzel.
Míg a leves fő, elkészítem a nokedli tésztáját.
Amikor a leves csaknem kész, beleszaggatom a nokedlit, beleteszem a kolbászkarikákat, rászórom az újhagyma zöldjét, a petrezselymet és a zellerlevelet, szórok rá egy kevés lisztet, öntök bele egy kevés tejet (el is hagyható, aki akarja, tejföllel is habarhatja).
Tejföllel tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre