A megtisztított karalábékat felvágjuk kb. 2 x 2 cm-es kockákra, és kevergetve félpuhárapároljuk azokat a felhevített olajon.Felöntjük az alaplével,meghintjük egy kevés sóval, továbbá szárított majoránnával, és lefedve főzzük addig, amíg a zöldség megpuhul.
A keményítőtsimára keverjük egy kevés vízzel,hozzáadunk a karalábé főzőlevéből 2 ek-nyit, majd a többibe csorgatjuk, és besűrűsítjük. Végül a citrom kifacsart levével ízesítjük.
A tojástekercshez simára keverjük a tojásokat a tejjel és egy kevés sóval. Egy palacsintasütőt kikenünk egy kevés olajjal, felforrósítjuk, beleöntjük a tojásos keveréket, és 2-3 percig sütjük. Közben rászórjuk a felaprított snidlinget és petrezselymet. Megfordítjuk, és további néhány percig sütjük. Tányérra csúsztatjuk, feltekerjük, és felszeleteljük. Ezt kínáljuk a főzelék mellé.
Egy kevés felaprított snidlinggel megszórvatálalhatjuk.