Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Karajszeletek almás palacsintabundában

30 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 70 dkg csont nélküli karaj
  • A palacsintatésztához:
  • 3 db tojás
  • 20 dkg finomliszt
  • 2 dl szódavíz
  • 2 db közepes alma reszelve
  • A karajszeletek mártásához:
  • 5 dkg finomliszt
  • A sütéshez:
  • 7 dl étolaj

Elkészítés

Elkészítés: A hússzeleteket enyhén kiklopfolom, sózom.

3 tojásból, a lisztből, csipet sóval és a szódavízzel palacsintatésztát keverek, belereszelem az almát.

A hússzeleteket lisztbe forgatom, majd a palacintatésztába mártom, és a felforrósított olajban megsütöm.

Ezek is érdekelhetnek

Friss