Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Karaj színes zöldségekkel

MME MME
60 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 1,5 kg karaj
  • bors
  • ételízesítő
  • olaj
  • A raguhoz:
  • 50 dkg gomba
  • 40 dkg mexikói zöldségkeverék
  • 1 nagyobb lilahagyma

Elkészítés

Elkészítés: A húst felszeleteljük, széleit bevagdossuk, befűszerezzük, és egy hőálló tálba egymás mellé lerakjuk. Alufóliával letakarjuk, sütőben pároljuk, majd a fóliát eltávolítva kissé megpirítjuk.

A raguhoz egy kevés olajon megpároljuk a megtisztított gombát a felszeeltelt lilahagymával, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a zöldségkeveréket, puhára pároljuk.

Tálaláskor a húsra adagoljuk a ragut.
Petrezselymes, vajas burgonya illik hozzá.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss