A tészta hozzávalóit, a lisztet, a sütőport, a vajat, a cukrot és a tojást összegyúrjuk. Kinyújtjuk és egy vajazott, lisztezett tepsibe terítjük úgy, hogy a tepsi szélére is rálógjon.
Elkészítjük a tölteléket: a tejet a cukrokkal elkeverjük, majd hozzáöntjük a mákot. Lassú tűzön melegítjük. Kevés tejben simává kavarjuk a lisztet, majd a mákhoz öntve folytonos keverés közben besűrítjük. Kicsit hűtjük, majd hozzákeverjük a vajat, és a tejfölt. Alaposan elkeverjük. Ráöntjük a tésztára. Előmelegített sütőben 180 fokon 30 percig sütjük.
Közben összeállítjuk a tetejére valót: a tojásokat szétválasztjuk, a tojássárgáját kikeverjük a porcukorral, majd a tejföllel. A fehérjét habbá verjük, és óvatos mozdulatokkal beleforgatjuk. Ráöntjük a süteményre és további 15 percig sütjük.