Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

10 szaftos és ropogós pecsenye az ünnepi asztalra - a báránytól a pulykáig

A karácsonyi menü csúcspontja, kétségkívül, a sült hús. Ez mind házban más és más: van, ahol bárányt készítenek, van ahol kacsa, pulyka vagy csirke kerül az asztalra, van ahol marha, és van, ahol vad. Ha már megvan az alapanyag, de még nem tudod, hogyan süsd meg, ezekkel a receptekkel garantált, hogy nem okozol csalódást!
1. ZÖLDSÉGÁGYON SÜLT BÁRÁNY >>>
2. ASZALT SZILVÁVAL TŰZDELT BORJÚCOMB VADGOMBÁS KELKÁPOSZTALEVÉLLEL >>> 
3. FŰSZERES PULYKAMELL VAJAS GESZTENYÉVEL >>>
4. ASZALT GYÜMÖLCCSEL TÖLTÖTT PULYKAMELL >>>

5. SÜLT PULYKA GOMBÁS GESZTENYEÁGYON >>> 
6. SZARVASGERINC SÜTŐTÖKPÜRÉVEL >>> 
7. JÉRCE TÁRKONYOS FEHÉRMÁRTÁSSAL >>> 
8. SERTÉSSZŰZ ÁFONYAMÁRTÁSSAL >>> 
9. FÉNYEZETT KACSASÜLT NARANCCSAL >>> 
10. RICOTTÁVAL TÖLTÖTT CSIRKE >>> 
Még több karácsonyi receptötletet, komplett menüsorokat, desszertvariációkat találsz itt >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss