Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Karácsonyi sajttortakrém őszibarackkal

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
  • Őszibarackragu:
  • 1 üveg őszibarack (GOURMET fahéjas)
  • 1 ek puding (GOURMET bourbon vaníliás)
  • Sajttortakrém:
  • 26,5 dkg friss sajt (MILFINA )
  • 15 dkg tejföl (MILFINA)
  • 10 dkg kristálycukor
  • 1 tk őrölt fahéj (LE GUSTO)
  • 1/2 narancs leve
  • 1/2 narancs reszelt héja
  • müzli (HAPPY HARVEST)

Elkészítés

  1. Az őszibarackot egy szűrőben lecsöpögtetjük, a levet felfogjuk és egy edényben felforraljuk. A pudingport kevés hideg vízzel simára keverjük, a keveréket apránként a forrásban lévő léhez keverjük, és folyamatos keverés mellett addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik. Az őszibarackot kis kockákra vágjuk es a forró pudinghoz adjuk, majd hagyjuk teljesen kihűlni
  2. A sajttortakrémhez a friss sajtot simára keverjük a tejföllel, a cukorral, a fahéjjal, a reszelt narancshéjjal es a fél narancs levével.
  3. 4 darab, egyenként 200 ml-es desszertespohárba először 1 evőkanál müzlit teszünk, majd rárétegezzük az őszibarackragut, arra pedig a sajttortakrémet. Fogyasztásig a hűtőszekrényben taroljuk. A poharakat a maradék őszibarackraguval es a müzlivel díszithetjük.

VÖRÖSKÁPOSZTA-LEVES 

GOURMET ÜNNEP - KÜLÖNLEGES RECEPTEK KARÁCSONYRA - VÁLOGATÁS 

KÓKUSZKOCKA (LAKTÓZ- ÉS GLUTÉNMENTES) 

Megjegyzés

A receptet köszönjük az Aldinak! /Promóció/ - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss