Karácsonyi linzer II.

default user icon
8 4.1/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 50 dkg liszt
  • 25 dkg margarin
  • 3 tojás sárgája
  • 20 dkg porcukor
  • 1/2 csomag sütőpor
  • 1 citrom leve

Elkészítés

    Elkészítés: A hozzávalókat összedolgozzuk. 1/2 cm vastagságúra nyújtjuk. Az alkalomnak megfelelően különböző formákat - fenyőfa, csillag - szaggatunk. Közepes hőmérsékleten megsütjük.

    Ha kisült, kettesével barackízzel összeragasztjuk, tetejét csokimázba mártjuk. Díszíthetjük szines tortadarával.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Tímár Emese 4 évvel ezelőtt
Idén ez is ott lesz a karácsonyi sütik közt! ;)
Pettendi Gréta 5 évvel ezelőtt
Jónak tűnik!
csíra 5 évvel ezelőtt
Én ezekkel az arányokkal készítettem, és tökéletes lett. Bár porcukrom nem volt, ezért kristálycukor került bele, citrom leve helyett pedig Olympos citromlé. Zseniálisan jó recept, nem kell állni hagyni, rögtön lehet szaggatni és sütni. 4 nagy tálca lett belőle, éhes senki sem marad ennyitől :)
Klotzné Zs. Erika 6 évvel ezelőtt
Valaki kipróbálta már ezzel az arányokkal?
hellertamasne 6 évvel ezelőtt
EZ BIZTOS NAGYON JÓ !!!!
Szélesné Nagy Anikó 7 évvel ezelőtt
Én is kipróbálom.
Péntek Renáta 7 évvel ezelőtt
Fincsi lehet, és nagyon mutatós
Vágner Tamás 7 évvel ezelőtt
nagyon mutatós , igazi karácsony sütemény

Hasonló Receptek

Magazin