Egy kisebb tálba kimérjük a tejet, meglangyosítjuk, hozzákeverjük a cukrot, és belemorzsoljuk az élesztőt, amit felfuttatunk.
Egy nagyobb tálba mérjük a lisztet, hozzáadunk egy csipet sót, a lereszelt citromhéjat, a tojások sárgáját, a puha vajat, majd hozzáöntjük az élesztős keveréket. Tésztává gyúrjuk, és letakarva, meleg helyen kb. 30 perc alatt a duplájára kelesztjük.
Amikor megkelt a tészta, lisztezett felületen kb. fél cm vékonyra, téglalap alakúra nyújtjuk. Olvasztott vajjal megkenjük a tészta tetejét, majd rászórjuk a fahéjat és a cukrot. Feltekerjük a tésztát úgy, ahogy a bejglit szoktuk, és egy nagyméretű, sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük.
Egy éles késsel hosszában kettévágjuk, majd a két oldalát óvatosan összetekerjük úgy, a vágott fele kerüljön kifelé. Koszorú formára igazítjuk, a végeinél kicsit összenyomjuk, és 170 fokra előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt készre sütjük.